Bra kläder för friluftsliv

Det finns inget bättre än att vara ute i naturen. Frisk luft i kombination med vackra omgivningar är oslagbart. Oavsett om du gillar att fiska, gå på jakt, bestiga ett berg eller bara gå en skogspromenad så välkomnar den underbara naturen dig.

Goda egenskaper

Du som är naturfrälst vet också hur viktigt det är med bra kläder. De ska ha bra egenskaper i form av att de ska vara slitstarka, bekväma att ha på och helst också sitta snyggt. Även om naturen inte har ögon, så är det lov att vara lite fåfäng.

Det bästa av allt är om du kan använda dina friluftskläder till annat än bara friluftsliv. Idag är mycket av det du kan köpa både snyggt och trendigt. Det betyder att fritidsjackan du köper passar lika bra ute i naturen som när du går på shoppingtur. Titta på utbudet online, där finner du bland annat jackor, byxor, skor som passar till mer än bara friluftsliv.

Naturligt och gott

Nästa gång du är ute i naturen kan du passa på att ta med dig något hem från naturens skafferi. Det finns mycket som är ätbart och helt gratis. Se bara till att du följer de regler som gäller, det kan därför vara bra att du håller dig uppdaterad på allemansrätten.