Föreviga dina minnen från naturen

I Sverige har vi vidunderligt vacker natur och framförallt den fantastiska allemansrätten som ger oss möjlighet att vistas i skog och mark oavsett vem som äger den. Givetvis är det ett privilegium som vi måste förvalta och när vi vistas i skog och mark är det därför viktigt att vi inte skräpar ner eller förstör, vi måste värna allemansrätten så att vi får behålla den.

Skogen är ett ställe för rekreation och har man svårt att finna harmoni så kan man för det mesta finna det precis här, vi svenskar föredrar att vara i skogen av olika anledningar. Vissa jagar, andra plockar bär och några bara njuter av allt det vackra och den oemotståndliga atmosfären som är så unik för skogen. I skogen gillar både människor och djur att vara och har man exempelvis en hund så tror jag att dem flesta kan hålla med om att det är få ställen som hunden känner sig så fri på, som i skogen. För att inte strö vilt och nyfödda viltungar med mera så är det viktigt vi respekterar det koppeltvång som råder mellan 1 Mars till och med 20 Augusti, läs mer om hundar och koppeltvång så att du kan vistas i skog och mark med din hund med ökad medvetenhet.

En dag i skogen vare sig man jagar, umgås med familjen eller rastar hunden ger dig som är fotointresserad möjlighet att ta oslagbart vackra bilder. Och vad är roligare och vackrare att ha på väggarna än ljuvliga minnen från trevliga stunder med nära och kära, ta med dig kameran ut i skogen och föreviga de magiska ögonblick som så lätt uppstår just i de omgivningarna. Får du en riktigt bra bild som du vill förstora så blir det absolut snyggast om du gör det på en canvasduk, skicka in ditt fotografi till Canvasframkallning.se och låt dem trycka upp kortet på en canvasduk i valfri storlek. Om du vill ha en stor tavla så är det viktigt att du knäpper med en kamera som har dem förutsättningarna, annars kan man inte förstora upp den i önskad storlek eftersom att pixlarna dras isär och försämrar bildkvalitén.