Planera för somriga aktiviteter

Nu är sommaren äntligen här och nu vill alla ut och njuta av solen och ledigheten. Barnen slutar sina skolor och det efterlängtade sommarlovet börjar.

Om du är lyckligt lottad kanske du har en pool av något slag att plaska i och svalka dig efter allt solbadande. Du kan dessutom se till att det finns någon form av vattenkanister på en skuggig plats. Se gärna till att den även är fylld med is. Därifrån kan sedan alla hämta något svalkande att dricka.

Olika aktiviteter för sommaren

Skaffa dig några slangbellor, ett badminton-set, vattenballonger eller till exempel en darttavla. Det blir alltid uppskattat med aktiviteter som är möjliga på egen hand, men bäst är det när det också går att leka parvis eller flera tillsammans. Det är möjligt att kasta pil för sig själv, med det blir förstås roligare när flera är med. Badminton är trevligt att spela tillsammans med en jämnstark partner. De små i familjen tycker säkert om att leka med slangbellor och alla vill garanterat vara med och kasta vattenballonger på varandra. Framförallt när det är riktigt varmt ute. Ni kan endera bilda lag eller tävla alla mot varandra. Om ni själv inte räcker till för ett ordentligt vattenkrig, kan ni även locka med era grannar och tävla mot varandra.