Rätt klädd för aktivteten

I alla former av fritidsaktiviteter så gäller det att vara klädd för rätt aktivitet, jagar man så klär man sig för det, är man ute och fiskar så har man kläder som passar för det. Träning kräver sina kläder och mycket av det man använder sig av kan man även använda inom andra aktiviteter.

T-shirt

T-shirt är ett fantastiskt plagg som man aldrig kan ha för många av. En t-shirt passar till det mesta eller som på sommaren så kanske detta är det enda plagg man behöver förutom shorts då solen skiner och det är varmt och skönt. Som träningsplagg så fungerar det utmärkt då man enkelt kan ha med sig en extra t-shirt för ombyte om man skulle svettas extra mycket någon dag då man tränar. Funktionellare plagg få man leta efter.

Underplagg

Vintertid så gäller det att man inte klär sig så man fryser, med de vintrar vi haft de senaste åren så kan det vara svårt att avgöra men ifall det är minusgrader ute så gäller det att klä sig där efter. Mycket är också vilken aktivitet som ska utföras, sitter du still på ett jaktpass så kanske det gäller att vara klädd så du inte fryser. Löptränar du utomhus vintertid så gäller kanske du behöver bra träningsplagg som andas och tar upp fukten från din kropp.